Oude meubels laten opknappen

Heb je nog een aantal oude meubels staan, maar weet je niet wat je hier mee moet? Of weet je wel wat je er mee wil, maar vind je het lastig om er zelf mee aan de slag te gaan? Het is dan een goede optie om je oude meubels op te laten knappen. Bij Deco House 33 ben je hiervoor aan het juiste adres.

Opknapbeurt of restyling

Bij oude meubels laten opknappen zijn er eindeloos veel mogelijkheden. Het gaat erom dat het meubel er na de opknapbeurt zo uit ziet, zoals jij het graag wilt hebben. Wanneer je oude meubel alleen een opknapbeurt nodig heeft en je de originele stijl wil behouden, gebruik ik meubelwas. Hiermee krijgt jouw meubel de authentieke uitstraling terug.

Het kan natuurlijk ook dat je oude meubels wil laten opknappen, omdat ze niet meer in je interieur passen. Dan is het ook mogelijk om het meubel te laten restylen. Als je aangeeft wat je mooi vindt, kun je bij mij oude meubels laten opknappen zodat ze weer passen bij jouw stijl. Ook verven is geen probleem. Hiervoor ontwikkelde ik mijn eigen verflijn.

Mjin werkwijze

Wanneer je je oude meubels wil laten opknappen, kan je mij het beste een berichtje sturen. Dit kan ook via mijn facebookpagina. Het is handig als je hierbij een foto van je meubelstuk mee stuurt. Als je al weet wat je met het meubelstuk wil, dan mag je dit erbij vermelden.
Weet je nog niet wat je graag wilt? Dan kan ik je daar natuurlijk bij helpen. Samen kijken we naar jouw smaak en interieur, we stemmen het opknappen hier dan op af.

Als we hebben besproken wat jij graag wil, krijg je een prijsindicatie. Zodra deze akkoord is spreken we een datum af. Het is mijn streven om jouw meubel binnen één werkdag op te knappen. Voor deze dag hoef je niet thuis te blijven, het is alleen belangrijk dat ik naar binnen kan.

Oude meubels laten opknappen?

Wil je je oude meubels of een oud meubel op laten knappen? Neem dan contact met mij op. Geef je wensen door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!

Contact opnemen
Oude meubels laten opknappen? Wil je je oude meubels of een oud meubel op laten knappen? Neem dan contact met mij op. Geef je wensen door en dan kijken we samen naar de mogelijkheden!