Meubels laten restylen

Ben jij op zoek naar iemand om je meubels te laten restylen? Het is mijn passie om meubelen te restylen en een nieuwe uitstraling te geven. Je bent bij mij dus aan het juiste adres. Of het nou gaat om een kast, tafel of deur of om een spiegel of krukje, ik zorg ervoor dat jouw meubel een nieuwe uitstraling krijgt.

Een nieuw jasje

Oude meubels zorgen voor sfeer in je interieur, maar sommige meubels passen na een verandering in je huis niet meer in je interieur. Ook komen oude meubels vaak donker en zwaar over. Maar wat nou als je toch geen afstand wil nemen van deze meubelen?
Je oude meubel in een nieuw jasje is dan ideaal en dat is precies wat meubels restylen voor mij betekent. Meubels restylen zodat ze weer in je meubilair passen en een frisse uitstraling hebben.


Meubels restylen: mijn werkwijze

Wanneer je ervoor kiest om je meubel door mij te laten restylen, dan is de eerste stap om een foto op te sturen. Je kunt bij deze foto direct aangeven wat jouw wensen op het gebied van restyling zijn.
Weet je dit niet zo goed of vraag je je af wat mogelijk is? Dan help ik je hier graag bij. We zorgen er dan voor dat het meubel aansluit bij jouw stijl. Dit doen we door te kijken naar onder andere jouw interieurstijl, smaak en het seizoen. We kiezen dan een passende stijl en kleur. Op deze manier wordt een oud meubel, jouw meubel.

Nadat jij je wensen hebt doorgegeven of we deze samen bekeken hebben, geef ik jou een prijsopgave. Na akkoord op deze prijsopgave spreken we een datum af waarop ik de werkzaamheden bij je uit kom voeren. Wanneer je je meubels laat restylen hoef je niet thuis te zijn, ik hoef alleen maar naar binnen te kunnen. Mijn streven is om je meubel te restylen binnen één werkdag. Staan er meerdere meubels op het programma? Dan maken we samen een planning van wanneer wat gebeurt. Meubels restylen: ik doe het graag voor je!

Meubels laten restylen?

Wil je meer informatie of je meubels laten restylen? Leuk! Neem snel contact met mij op, dan kijken we hoe we jouw meubel weer kunnen laten stralen. In een nieuw jasje past je meubel weer helemaal in jouw interieur.

Contact opnemen
Meubels laten restylen? Wil je meer informatie of je meubels laten restylen? Leuk! Neem snel contact met mij op, dan kijken we hoe we jouw meubel weer kunnen laten stralen. In een nieuw jasje past je meubel weer helemaal in jouw interieur.