Meubels laten opknappen

Heb je oude meubels en weet je niet wat je hiermee moet? Het is zonde om deze weg te doen, je kan de meubels laten opknappen. Om je meubels op te laten knappen ben je bij Deco House 33 aan het juiste adres. Ik knap je meubels graag op en kan een complete restyling uitvoeren indien gewenst.


Mjin werkwijze

Wanneer je kiest voor meubels laten opknappen door mij, kun je mij dit laten weten door contact op te nemen of door een bericht via Facebook te sturen. Het is makkelijk als je dan gelijk een foto van je meubelstuk meestuurt en een omschrijving van hoe je het meubel wil laten opknappen.

We overleggen de mogelijkheden en ik stuur je een prijsopgave, zodat je weet waar je aan toe bent. Zodra deze akkoord is plannen we een datum in. Mijn streven is om jouw meubel binnen een werkdag op te knappen. Wil je meerdere meubels laten opknappen? Dan maken we een planning.
Wanneer ik bij je aan de slag ga, hoef je niet thuis te zijn. Het is alleen belangrijk dat ik wel naar binnen kan, zodat ik bezig kan met je meubel.

Meubels laten opknappen?

Wil je je meubels door mij laten opknappen? Neem dan snel contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en naar de mogelijkheden.

Contact opnemen
“Meubels laten opknappen?” Wil je je meubels door mij laten opknappen? Neem dan snel contact met mij op, dan kijken we samen naar jouw wensen en naar de mogelijkheden.