Kast laten opknappen

Heb je een oude kast, die eigenlijk niet meer in je interieur past, maar vind je het zonde om deze kast weg te doen? Of heb je juist een kast met emotionele waarde, maar kan deze wel een opknapbeurt gebruiken? Als je niet goed weet hoe je dit aan kan pakken, is je kast laten opknappen een goed idee. Bij Deco House 33 ben je daarvoor aan het juiste adres! Laat je kast opknappen of restylen en geniet weer van je meubelstuk.

Mjin werkwijze

Als je je kast wil laten opknappen, help ik je graag verder. Je kan contact met mij opnemen, bijvoorbeeld via Facebook. Stuur me een foto van de kast en jouw wensen, dan geef ik je een prijsindicatie. Zodra deze akkoord is, plannen we samen een dag in.

Ik streef ernaar om jouw kast binnen één werkdag op te knappen. Is het meer dan één dag werk, dan plannen we samen de tijdstippen en dagen in. Tijdens de dag dat ik bij je aan de slag ga, hoef je niet thuis te zijn. Het is alleen wel belangrijk dat ik bij je naar binnen kan, zodat ik aan het werk kan!

Kast laten opknappen?

Wil je je oude kast laten opknappen? Ik help je graag verder. Neem contact met mij op en laat me weten wat jij graag wil. Samen kijken we naar de mogelijkheden en je hebt snel een vernieuwde versie van je kast in huis!

Contact opnemen
“Kast laten opknappen?” Wil je je oude kast laten opknappen? Ik help je graag verder. Neem contact met mij op en laat me weten wat jij graag wil. Samen kijken we naar de mogelijkheden en je hebt snel een vernieuwde versie van je kast in huis!