31 dec 2017

Terugblik 2017

0 Reacties

2017.. Wat een jaar op zakelijk gebied! Ontslag genomen bij mijn werkgever, officieel voor mijzelf begonnen, super mooie restyle opdrachten mogen doen (echt te gek!), mogen restylen aan huis, interieuradviezen mogen geven, decoratie toegevoegd, heerlijk op inkoop geweest, mooie gesprekken gehad, mensen blij mogen maken, leuke complimenten gehad, een verkooppunt geopend, nieuwe mensen leren kennen, een mooi logo gekregen en een eigen krijtverflijn opgezet!!

Trots? Blij? Energiek? JA! 

Op persoonlijk gebied heb ik mij voorgenomen te doen wat ikzelf wil en op de manier wie ik ben… Het opzeggen van mijn baan was hierbij de grootste en spannendste stap! En oh wat is dat fijn, je niet meer afvragen wat anderen van je denken en je leven daardoor laten bepalen (natuurlijk blijft dat altijd wel een beetje) maar je eigen hart te volgen! 

Wie bepaalt er bv dat ik koffie moet drinken (ipv thee omdat ik geen koffie lust)? Wie zegt dat ik op visite moet omdat dat sociaal zou zijn? (Ik hou er gewoon niet van, ben ik dan asociaal?) Wie zegt dat het niet slim is om een vaste baan op te zeggen? Wie zegt dat ik ‘zus en zo’ moet doen? 

Ik kon mij hier altijd heel erg druk om maken maar nu ik mij heb voorgenomen om te zijn wie ikzelf ben (probeer ik dan) voelt dit veel rustiger. Zakelijk en persoonlijk gebied zijn bij mij niet gescheiden van elkaar want goed creatief denken lukt alleen wanneer ik helemaal mijzelf kan zijn! Zo, dat was even een kleine persoonlijke noot;-)

Op naar (een creatief) 2018!

[begin]

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

€0.000 items

Winkelwagen